Mehmet PAKSOY - Okul Müdürü

MEHMET PAKSOY

1971 yılında K.Maraş´ın Türkoğlu ilçesinde doğdu. İlköğretimini Muallim Hayrullah Efendi ilkokulu´nda, Ortaokulu Gazi Ortaokulu´nda, Liseyi K.Maraş Endüstri Meslek Lisesi´nde (Elektronik) okudu. Selçuk Ünv. Eğt. Fak. sınıf öğretmenliği bölümü´nü okuduktan sonra 1990 yılında Gaziantep ili Nurdağı İlçesi Şatırhüyük Kasabası´nda göreve başladı. 1994 yılında K.Maraş ili Döngel Köyü´nde görev yaptıktan sonra 1996 yılında kendi köyü olan Merkez Kümperli Köyü İÖO´na okul müdürü olarak atandı. Kendi köyüne Okul yapma mutluluğunu da yaşayan Mehmet PAKSOY çocuklarının eğitimi için merkeze tayin isteyerek 2004 yılında Merkez Dulkadiroğlu İÖO´na müdür yardımcısı olarak atandı. 2008 yılında Turan İÖO´nda Müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 2013 ylı Ekim ayında okul müdürü olarak Şehit Mıllış Nuri İlkokulu´na atandı. 2014 yılı Eylül ayında Bulanık Ortaokuluna atandı. En son olarak Mehmet AFŞAR İlkokuluna Okul Müdürü olarak atandı.Evli olup 3 çocuk babasıdır.

34424143195465358959 Eposta